Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom

vill känna det igen
hur det ilar i hela krooppen
ett meddelande på facebook sätter hjärtat i brand
får hela hjärtat att vibrera. sprängas

nästan dö lite grand varje gång man ser honom
se hans mörka, fina ögon glimra mot mina
och då vilja dö. nästan
för att det känns som att man bara ska sprängas

men du är inte så
du är förskräckligt snygg. men du har inte hans ögon




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-12 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta