Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska jobba på måndag


kan inte sluta le

nerverna
vände
och vred
kunde det vara sant
behövde de mig

Ler
bränner tusen trådar
av ilska
för att nu
jag faktiskt
fått mitt jobb tillbaks

Visst inte riktigt detsamma
men att jag var saknad
märktes direkt

Kan inte sluta le
för nu kan ja
slippa
undra
strukturen
återvänder
i mitt liv




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 19:16



Bookmark and Share


  vargtass
hela texten strålar av glädje!! =)
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson