Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dela en stund med dig

Fylld av leenden
glädje
värmen
blodet som i ådrorna
kokar

rör
fyll tiden
lyft höjden

dela en stund
med dig
med ett löfte
du lär den minnas
för den är
mellan oss
det är vår
egen lilla hemlighet




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 19:23



Bookmark and Share


  peter markurth
känns spännande= hemligheter
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson