Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är rak och enkel.....


Jag har en Livsfilosofi ...

"SKIT SKA SKIT HA OCH ALLA ÖVRIGA ÄR POTENTIELLA ÄNGLAR !"


------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-12 20:10



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vad jag menar är att vår nationella politik i synnerhet och Världspolitiken i största allmänhet , helt enkelt, STINKER SKIT !
2010-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag delar den inte.
Om vi alla skulle få vad vi förtjänade skulle vi alla brinna i helvetet.
Men det finns en möjlighet att undkomma, och det är genom tron på Jesus.
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska