Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyp mig jag sover

det måste vara så
jag är dömd
att förbli
på havets botten

Var gör jag då
på ett moln
och njuter
bär stjärnorna i ögonen
och leker med eldar

nyp mig nu
jag sover
för detta är för bra
att vara sant

..............


fast denna drömmen
får gärna fortsätta
för här lever jag
ända från själens djup




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-12 22:05



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
men du, så härligt och underbart. Visst leker vi alla med eldar, vare sig vi vill eller inte - bara för att vi måste! Tack, härligt att läsa!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson