Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur han bajsar

jag älskar hur dina ögon är svullna på morgonen
hur din mage krånglar om nätterna
och hur dina kalsonger alltid är trasiga
hur du tittar på mig när du glömt plocka undan efter dig
jag älskar när du går ner och hämtar vatten
för att jag är törstig fastän du är trött och liksom jag redan gått och lagt dig
jag älskar hur kysser mig och hur du viskar; jag gillar dig
jag älskar hur du förlåter mig när jag sviker
och hur du tar på mig när jag gråter
jag älskar att du finns och att du alltid har funnits
men att jag ibland varit blind
jag älskar hur tror på mig hur du satsar med allt du har
även om jag är hård finns du kvar, du tittar med ögon som skriker MER
jag skriker tillbaka, för jag vill ge dig allt
allt och lite till min hjärtashjälte
jag älskar att jag litar på dig och att du gör allt för att stoppa alla mina tvivel
jag älskar att krama dig hårt hur din mage trycks upp och du andas med ett stön
jag älskar hur du torkar mina tårar och slickar bort alla mina besvär
hur du tar på dig all min smärta för att få mig att le
jag älskar hur du tuggar din mat och hur du får massa sås på ditt skägg
hur du ger mig komplimanger för min misslyckade matlagning
hur du berömmer mig till skyarna för att sätta stop för min prestationsångest
jag niger barmhärtigt!




Fri vers av Chérie
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie