Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bukett med dig

Det var som igår.
Vi gjorde en frisk picknick
i kallt vårväder.
Jag log mot min omvärld och njöt av
skrynkliga lakan som doftade dig.
Det var som igår.
Vi satt på gräset och
lät solen steka vår hud.
Jag berusades av din närhet
och av midsommar drickandet.
Det var som igår.
Vi sågs efter fem långa veckor
och kramades hårt i bilen.
Det var som igår.
Vi tog en promenad och kämpade
igenom den svängande hösten.
Det var som igår.
Tidigt på morgonen,
en varm macka och du åkte hem.
Det var som igår.

Vad händer imorgon?




Fri vers av Chérie
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och finurligt skrivet, bra
2007-06-28

  lodjuret/seglare VIP
tycker mycket om den här texten,
skulle kunna kalla den för
dikt till tröst för ett gråtande hjärta

texten får därför också
fyra liljekonvaljer
samt en strut mjukglass
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie