Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dropp dropp dropp

dropp

dropp

dropp

sakta sätter sig spår i mitt hjärta
sakta sätter sig hål i mitt hjärta

dropp

dropp

dropp

kärlekens virvlar tar mig med ett svep
jag blir alldeles yr
kärlekens virvlar tar mig

runt

runt

runt

i en oplacerbar cirkel
natthimmelns saga talar om en
annan sanning
jag tror på sanningen
jag tror på dig

dropp

dropp

dropp

detta ständiga droppande vägrar slutar falla
jag vet varför
bara jag vet varför

dropp

dropp

dropp

de kommer aldrig sluta falla
precis som min kärlek till dig

välkommna till kärlekens virvlar
denna över huvudet taget
inflamerade
infekterade
som tar mig

in

in

in

intill mina
inälvor, älvor
som flyger ut

ut

ut

ut

utför kärleken
vårda den





Fri vers av Chérie
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-06-22 10:34



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
snygg dikt, fin och mjuk ton, jag gillar den
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie