Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel i kärlekens glans

När hjärtat slår som starkast
för den du gillar bäst
När allt är självklart
och livet som en fest

Då tror du att inget kan
ta ifrån dig det du har
Då tror du att din kärlek
finns för dig i alla dar

Men säker kommer du aldrig kunna bli

För den du gillar kanske inte
vill att det ska vara ni
För det du trodde behöver
inte vara sant

Din kärlek kanske hittar lycka någon annanstans




Fri vers av Chérie
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-19 15:58



Bookmark and Share


  TheDiamond
jag gilalr dne som fan, mkt bra skrivet...
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie