Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt för de omkomna i den tragiska jordbävningen i den Iranska staden Bam


Boom Boom

En dröm försvann
En sten av smärta
Tårar från en ung man
Ett brustet hjärta
Vart är alla hus?
Kom hit min vän
Ännu finns det ljus
Det gör ont, känn
Det blöder
Jag har huvudverk
Ögonen glöder
Brist på vatten
Brist på ord
Jag niger utan hatten
Vem har kostat dessa mord?





Fri vers av Chérie
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie