Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig mer tid

tiden
passerar

jag skriker
hinner inte med
backa
stå still
har mer att hinna med

ge mig mer tid
jag har för mycket
att fylla den med
så jag behöver dubbel

så mina drömmar kan nå
sitt yttersta mål




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 22:21



Bookmark and Share


  Janne
Ja precis håller med dig
i varje ord

"ge mig mer tid"


Mvh

Själens krigare.
2010-11-13

  peter markurth
sann
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson