Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metall rummet

Rummet av metall.
Blir varmare ju mera elden
omringar oss.
Vad ska vi göra älskade?
Vi kommer att brinna tills
det bara finns aska kvar
av oss.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 23:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som Cosmic Overdose sjöng: "Nånstans finns en väg härifrån..."
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi