Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linnea rockar fett

 

Hon har en röst som får alla män
niskor

att lyssna

en röst
ett vibrato

som skär
genom
generationerna

hon prickar
rätt

hon har vunnit
även om hon inte vinner

Något att tänka på i dessa tider?

 

 

 

 




Prosa av Lena Krantz VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP