Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill drunkna i din kyss

tätt
tätt
intill dig
fyller begäret
i mina läppar

hjärtslagen ökar
begäret slår i blom

känner oceanens
djup
och värmen
från vulkanen
innnan den
får utbrott

vill drunkna i din kyss
nå himmelens höjder
i din saliv
falla djupt
och väckas av ditt begär




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 19:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vacker. =)
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson