Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juri ser Lara på bibloteket, ett år senare.


I Yuriatin



Dina fingrar gjorde flätor i ditt hår


en blick mot himlen,


mitt hjärta började slå.




Du tog min hand


ledde mig in i ditt mörker.


Det vackraste jag vet.



















Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-13 15:07



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert ...........
2010-11-15

  Valdemar Anders
Den här gillade jag!
2010-11-14

    ej medlem längre
Morr!!!!

Outstanding

Så lite, och likafullt så satans mycket!!

RESPEKT
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP