Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag struntar blankt i november

Jag struntar blankt i
november och höst!

När du ser på mig,
är det sommar
i mitt bröst!

Vad spelar dimma, blåst och kyla
för någon roll som helst?

När du är där och håller om mig...

Och jag får vakna,
känna kärleken till dig!




Fri vers av Amorina
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men ohhh...vilken kärleksförklaring! Din käraste får skatta sig lycklig!
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina