Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
börjar jobba då


längtar till måndag

tiden har gått
gav upp

tog för givet
de vill inte ha mig tbx

men samtalet kom
efter 3 mån
förvånad
nä trodde
det var skämt

längtar till måndag
då börjar strukturen
och tiden
fördrivs
åter igen

vetskapen
gör mig sömlös
rastlös
på ett udda vis




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson