Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror jag hade föredragit Tomtar på tomten..

Tänka sig.




D -Demoner har inga namn, de förtjänar inte den uppmärksamheten

Det är en demon på min gård.

Den har magiska krafter.

Då och då blir den osynlig eller till en sofistikerad kanin.

 

Demonen på min gård är nog där för att stanna.

Dock kan jag nog lära mig att leva med det.




Övriga genrer av pyre
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 01:38



Bookmark and Share


  Monticha
Demoner har namn.
och dom förtjänar uppmärksamheten.
för får dom inte va dom vill ha.
dödar dom.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre