Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en vecka lutar mot sitt slut

tiden går
igår var nyss idag
och idag är snart igår

undrar om klockan
har börjat med kapplöpning
för idag har jag inte hunnit
knappt mer än att stiga upp

ännu en vecka
lutar mot sitt slut
och mindre än 6 veckor
kvar till jul
och 2½ på månaden
ja blundar ja förlänge
är det kanske snart
nytt år med




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-14 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson