Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgiska tankar om The Macahans


How the West was won...

Jag reser
inte som ni tror
ty det sker genom tiden
genom mina tankar

Jag reste tillbaka till sjuttiotalet
till den tiden dà jag var förälskad i Luke
Ja, Luke Macahan alltsà...
Följde med Zebulon
Ja, Zeb alltsà...

Mindes dessa konflikter
de grymma vita
de som attackerade de andra
de andra, Indianerna
Sioux, Apaches etc...

Jag minns det som Zeb sade
det som jag hàller med om
men ändock, det var bara en serie
men ändà sà berör den mig än idag

Det var en tid av lycka
av spänning
ty det var ett màste att se
Luke, min älskling
Zeb, den lànge vise mannen
ja, hela familjen...

How the West was won
Hmm... Undrar bara...
Har det nàgon verklighetsförankring?




Fri vers (Prosapoesi) av Maria Thunholm
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 19:08



Bookmark and Share


  Lindalou
Jag minns dem jag med... ;-)
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm