Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirationens skugga



De som blöder
skriver djupare


sa han när handen
fick revbenet att skrika,
medan han sakta tvingade kniven 
än närmare hjärtat

och doppade hennes fingertoppar
i de döende tårarna



Nu min älskling, kan du skriva mitt namn
i en av dina dikter



 





Fri vers av Baystream
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-15 09:27



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
starkt, riktigt starkt. och vackert.
2010-12-12

    Ladyblack
definitivt en favorit!
2010-11-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och skickligt skrivet. =)
2010-11-15

    Herr Ångest
Wow. riktigt häftig dikt.. som får det att rysa i en.. både av rysning men också välbehag. Bra skrivet!
2010-11-15

    SoSk
Oh, det gör fysiskt ont i hjärttrakten att läsa. Vacker komposition med kursiv text. Jag hoppas den inte är sann, eftersom du skriver så bra...
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream