Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille man

Lille man,
vi har haft det slitigt du och jag
Lille man
du växte dag för dag

Du har blivit stor
Jag har blivit gammal
Vi har haft liv ihop
På gott och på ont
har det varit du och jag

Du och jag
fast vi tidvis varit åtskilda
kroppsligt och mentalt
har vi alltid återfunnit varandra

Lille man,
nu är du stor
men är ännu
min älskade
lille man




Fri vers av ghost
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-15 09:04



Bookmark and Share


  Modesty73
Underbar : )
2010-11-21

  Kalle.O
Vilken fin hyllning till kärleken...
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost