Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan av att varit saknad

skiner upp
hör mitt namn
och många
som är glada
av att se mig

känns så bra
att vara saknad
skapar glädje
där det varit tomt
i min själ

känslan av
att har varit saknad
får en att känna sig
välkommen tillbaks
och att man verkligen
gör nytta




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 14:12



Bookmark and Share


    eva m h
Betydelsefull
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson