Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din fula morsa.



Jag vill ha dig,
smeka dig

men du, motherfucker
bryr dig endast

om

din fula gamla morsa

~~

så jag snackade med Lena
sa till henna att fixa till knull- frissan
mellan benen, för nu jävlar skulle vi
vissa världen vilka sexy bejbs vi faktiskt är.
no more shit, liksom.

~~

senare på natten i mina allt för höga skor,
kryper jag trappan upp,
va fan,där sitter du, med din fula jävla mor.

motherfucker.




Övriga genrer av Svartsilver
Läst 389 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-15 18:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ju så att den människan som så fött fram vissa utav oss, anses av dessa så att vara såpass nära det gudomliga som det någonsin kan börja tro på

sedan är det en annan historia att det måste till en viss avnavling från morsan, innan man kan knyta an en vettig kontakt med det kvinnliga könet
2010-11-19

  Jonas Lindmark
Fan, du skriver ju posei
som Charles Bukowski!
2010-11-18

    Herr Ångest
He he.. me like.. kaxig text med mycket attityd!
2010-11-17

  Jocy Joyless
haha yeah!
2010-11-15

    ej medlem längre
Gött!
Tack du.
2010-11-15

  Niclas Petersson VIP
Shit!
Gillar.
2010-11-15

  Johan Bergstjärna VIP
Friskt uppkäftig!
2010-11-15

  blaite
Klockren. aggressiv i höga dojjor
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver