Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara något som irriterat mig idag så mest kladd, så ingen ska ta åt sig


räven är inte så listig trots allt

du smider
varje järn du kan

du får folk att tro
du är oskyldig
men jag vet att de har fel
men trots att du
maler ner
allt sunt förnuft

gnällt
och spelat
ditt fula spel
får du mig
på något sätt att le
för jag vet
din dom
blir till min fördel

räven är inte så listig
trots allt
för nu
börjar jag med
känna sympati
för vem kunde tro
att slarv
kan skada en så mycket
att det leder till
långvarig skada




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson