Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan går inte beskriva

följer floden
tar bort
varje sten
längs sin väg

berör
ser glädjen
får stjärnornas glans
att stråla mer
bevara just denna stund
i botten av mitt hjärta

känslan går inte beskriva
den fyller
ger liv
och målar hela rummet rött
den är nu
imorgon är den passerad
men njutningen den ger
är tidlös




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson