Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga nytt

I höstkvällens mörker -
en resa bland minnen.

Lyckliga dagar,
kom och försvann.

Gråt...
vill ut.

Kan inte hålla den inne längre.

Det jag hoppats, drömt och önskat,
längtat, saknat, trott.

Allt är spillror, skärvor, rester...

Tid att bygga nytt.








Fri vers av Amorina
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 20:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fina rader. =)
2010-11-16

    Max Poisé
Konkret och riktigt, allt för många håller sig fast i det förgångna!
2010-11-15

    ej medlem längre
Livet prövar oss. Efter bedrövelser börjar nybygget. Så är det!
Fint skriftat!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina