Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av spillror byggde jag

Av spillror byggde jag.

Det vackraste av tempel!

Kupoler guldförgyllda,
marmorvita väggar,
rum med fågelsång.

Porlande fontäner,
fjärilsrum,
lövskogsgrottor,
vildrossnår.

Sökte ro vid dammen,
njöt av friden.

Följde solnedgången
genom blyinfattat fönster.

Av spillror byggde jag.

Det vackraste av tempel!












Fri vers av Amorina
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken känsla du förmedlar här. Glädje som smittar!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina