Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syns i dina ögon

du strålar
av stjärnornas ljus
bottnar av oceaner
gömmer skuggor
bakom månens ljus

finner ro
och drömmer mig bort
i dina ögon
får man liv
att åter fylla tidens ljus

syns i dina ögon
nu mår du bra
och själen
har åter börjat läka




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 20:26



Bookmark and Share


  peter markurth
bland dina bästa
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson