Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delar en öppen eld

känner hettan
leker rörelser
söker syre

delar en öppen eld
och livets lust
med kroppens energi

färgar
själen
suddar för sekunden ut
alla gårdagens ärr
här och nu
fyller elden
oss till en




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 20:29



Bookmark and Share


  peter markurth
känns sann, varm
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson