Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger du...

Det är i magen
Det känns
Som om tusen fjärilar flög
Det är i magen
Det pirrar
Varje gång
Jag ser dig

Måste allt gott
Först göra ont?
Som varje gång
Ett barn föds
Som när en kärlek
Tar slut
Och tänds igen
Hos någon annan?

När jag säger dig
Vad jag känner
När jag öppnar
Mitt hjärta
Inför dina ögon

Vänder du mig ryggen då?
Är det för sent?
Eller öppnar du
Din famn
Och säger ”kom”…?

TT

© 2010




Fri vers av TT
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TT
TT