Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 sekunder

 

 

Det är ifrån min balkong,

mina ögon ibland vilar nyfiket

och följer din gång som är lite speciell.

 

Vi har en relation i smyg

- Du & Jag

 

Ändå vet jag knappt mer än ditt namn.

 

Och jag undrar

hur någon kunnat plantera sorg i dina ögon

och hur dina händer kan tillåtas gunga ensamma

i rytm till dina steg?

 

Våra namn- som i ett plus ett

låter helt okej.

 

Så tänk om vi plötsligt en dag bryter isen

och råkar byta inlednande fraser med varann.

Kanske råkar våra händer då

sluta gunga ensamt?

 

Du tror att ingen tittar

men i sextio sekunder ser jag dig

och önska stilla att du stannar, tittar upp

och undrar över mig.




Fri vers av Lindsy
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 14:24



Bookmark and Share


  Lord
Riktigt snyggt skrivet. hoppas han tittar upp en dag :)
2010-11-16

    Herr Ångest
Fint skrivet.. Med mänsklig värme och ödmjukhet.
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy