Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar

Jag lovar
jag håller dina
händer nära intill
när det stormar
och världen hänger
tung på dina axlar

Jag lovar
jag ska andas
tyst bredvid när
dina tankar söker
efter godtagbara svar

Jag lovar
jag är nära
om natten blir för tung
om du vill
kryper jag intill

Jag lovar
jag ska inte ge
dig några svar

Jag finns bara intill
och om du vill
hjälper jag dig andas








Fri vers av mariann
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-12-01 13:45



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag älskar
dina korta rader
de fångar
mitt inre.
2005-12-01

  Jessica Ebbesson
Mycket vackert och tröstrikt
skrivet. De tre sista verserna
är underbara..
2005-12-01

  Dilsewat
Jag tycker de två sista styckena är tunga filosofiskt och psykologiskt... Du kan konsten att förmedla djupt i berörelsens vemodiga valv...
2005-12-01

  Propella
Å så gör du det igen *suckar förnöjt*

"Jag finns bara intill
och om du vill
hjälper jag dig andas"

Strålande.
2005-12-01

    Oprofessionell
''Jag finns bara intill
och om du vill
hjälper jag dig andas''

Jadu.. vad ska man säga.. ett perfekt avslut på en lysande dikt.
2005-12-01

  Daniel_78 VIP
Jag kan inte bestämma mig vad som är bäst,
jag fastnar för alltihopa
så ömt och kärleksfullt...verkligen
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann