Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dividerat med min bror


hur lyckas du

levde på moln
kände saker
jag inte gjort på länge

var stolt
har ju gått ner 8 kg
på en månad

men på en minut
kände jag mig å
ter
som luften inte var mig värd
och råttorna
borde få en chans
att äta upp mitt kött

hur lyckas du
förstöra
när jag trodde
inget kunde ta mig ner
från mina drömmar
och min lilla färd
bland molnen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-16 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson