Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instabilitet

väntar på mailet som avgör min framtida andningsförmåga
svårt att hitta arbetsambition när jag inte vet om det är den här skolan jag kommer att gå i
om en månad
om ett år
var är jag då?

vilken hårfärg, vilken känsla
kommer jag att bära?

jag är på ständig flykt från mitt forna jag
jag fortsätter att förändra & förflytta mig själv
tills jag hittar någon som får mig att passa




Fri vers av underjoyed
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-16 19:09



Bookmark and Share


  419
så rätt skrivet! känner igen mig enormt
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed