Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden viskar ditt namn

luften fyller toner
värmen
smeker min kropp

njuter
vindens
eggande
gnistor

tiden viskar ditt namn
ruset
vindslag
blåser bort
varje tår

känner luftombytet
och börja se
att möjligheter
kommer ges




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-16 21:57



Bookmark and Share


  peter markurth
söt, fin
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson