Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryo om när enkelt blir bäst  (...men blir 'oenkelt' då sämst? )




Genvägen

 

 

 

*

stor Konst är liten

ansträngning. Ta Kortaste

 

vägen från Hjärtat

*

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-17 06:22



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
JA!

Du kan du, kära vän!

Vännen
Kjell
2010-11-19

    ej medlem längre
Hi my digital friend - this is not bad at all!

Fredrik
2010-11-17

    eva m h
Underbar i sin enkelhet
2010-11-17

  Mr Lindemann VIP
likt försuttna versaler på språng

når delar av kosmos in i mig då jag läser denna lilla saken så
2010-11-17

    vilgot hellros
så snyggt
2010-11-17

  Jazz-75
Det där har jag också tänkt på...Tack för att du fick det sagt!
2010-11-17

  Tillbringaren VIP
Super! Klokt och enkelt, närmaste vägen från hjärtat=)
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri