Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu e de jul igen



vem fan är far till alla barnen
julen med ljus
lucia kommer från italien
lussekatter, går de att äta

ångest hela natten

tomten med röda mulen
presenter i papper
barns ögon tindrar
min börs gråter

ångest hela natten

julbord
mat som slängs
många snapsar
tafsar på kvinnor

ångest hela natten

nu e de jul igen




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 09:09



Bookmark and Share


  queenia
juletiden är de facto en
lång julmara...
2010-11-17

  mare VIP
Så sant det du skriver !
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson