Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osmium




stillaståendet
fällknivskänslan
som fastkilat vilar bladet inuti munnen

avståendet urholkas
de strömförande linorna förskjuts
köttet sträcks stramt närmre cirkelns hålrum

densitet kan sägas vara en slags tyngd utan tvekan
att tveka är onekligen ett sätt att hålla sig vid liv

så fylles åter ryggen mig tätare
ogenomtränglig blir jag
otillräknelig

när man lyser in under stickelhåren skyggar djuret
men det ena är inte värre än det andra











Fri vers av ulrica rydin
Läst 337 gånger
Publicerad 2010-11-17 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin