Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill unna mig något nu, att bara "släppa loss" orden i en vild och oartikulerad "dans".....


Unna sig.....

Unna sig
en fluoricerande fors av verbalistiska orgasmer !

Unna sig
ett dualistiskt kors som "kränger" i spasmer !

Unna sig
en komplett flykt från realismen !
lite anfrätt,styggt som "pennalismen"

Unna sig
En inhiberad interaktion (!)
följd av en uppskjuten proklamation (!)
Senare en inställd demonstration (!)
Ett vilande engagemang
Ett skylande arrangemang
och ett satisfierande evenemang !

Unna sig
Total avsaknad av allvar
och inget alls ansvar
tystnad, inga svar !

Unna sig
en utflykt i stratosfären
inmundigande atmosfären
den egna hemisfären (!)
jag går till affären !

Unna sig
att slänga ut bekymren
ut i den yttre rymden
gömma dem i skrymslen
hindren (?), skym dem !

Unna sig
att inte förundra sig
inte bli beundrad,nej !
inte gräva ner sig
eller kräva mer,nej !

Unna sig
den lilla lugna stunden
kanske gå ut med hunden
solar sig i lunden
bara fri,ej bunden............

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 14:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Unna sig att lägga sitt liv i Jesu händer.
Gud unnar oss alla det.
2010-11-17

  aol
verkligen vilken verbal kaskad av ord, mästerligt
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska