Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam sitter jag i mörkret
imina ögon ser jag bara smärta
min själ längtar efter frihet
min kropp värker
min kropp är öm och blå
i min ensamhet kommer mina tårar
tårar i tysthet
tårar utan hopp
tårar utan ork
tårar utan styrka att ge mig av




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-17 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna