Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ett svar

Varför?
skulle så gärna villja ha ett svar
varför?
men det kommer inget svar
varför?
du svek mig
varför?
ge mig ett svar så jag kan gå vidare




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna