Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskallt hat.

Ilskan i mig har förvandlats till hat, och hatet har förvandlats till en hon, en person.
Denna person är känslokall mot dig. Det enda personen känner är iskallt hat.
Hon skrattar vid tanken på att förstöra ditt liv. Denna osynliga person som lever i mig har inga vänner. Hon bryr sig inte fall du mår dåligt. Hon känner då skadje glädje.
Hon blir jätte glad när du gör något minsta fel, som att bara tappa en penna och se att du blir irriterad av det, får henne att få glödje vågor i sig.
Hon lever på andras olycka. Men om hon ser hur andra skrattar, blir hon iskall av hat igen.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-17 18:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig attitydmässig skönskrivning, o känsla. Lev ut:)!
2011-10-10

  Maria T
Du måste försöka hitta
något som gör dig glad.
Kanske musik. Försök
röra dig till musiken.
Dansa ut ditt hat
Du kan
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Ärligt talat, vännen, så tror jag att den där figuren eller det där fenomenet finns inom oss alla.
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi