Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick reda på att min son är mobbad, och att föräldrarna till barnen är de som sagt orden till de barnen om han från början


varför förstå någon annans brister när man tycker de är fel

hörde
ville inte höra

mitt hjärta
skars sönder
och minnen slog
själen ur fokus

kan det va sant
hur kan vuxna människor
få sina barn att mobba

okunskap
så fan heller
de tror
att de är bättre
men jag vet bättre

deras barn är inte smarta
och dumhet
går att ärvas
mina barn är smarta
och de har de ärvt

lugna dig
hör inte
vill inte lyssna för varför
måste jag förstå

orden bränner
hatet väcks
vill ge de en medicin
de aldrig glömmer
för detta accepterar inte jag

varför förstå någon annans brister
när man tycker de är fel
och det förstör
en 7årings liv




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-17 20:06



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet om någonting så svårt.
2010-11-18

  Yheela
Usch så hemskt! De borde verkligen skämmas! Jag hoppas ni finner frid och lösning på detta fruktansvärda. <3
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson