Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja vill höra dig skrika

du fick mitt barn
att gråta sig till sömns
att tro att han är
tokig
dum i huvudet

de säger man ska förlåta
men jag lär inte
sluta dig plåga
för dina toner
är lika djupa
och dina sår
fått men för livet
för det är vad mitt barn
pågrund av dig
går igenom

ja vill höra dig skrika
och din röst eka av tårar
som skär genom ditt hjärta
av skammen
du borde bära




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-17 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj! Som en riktig smäll på käften. Bra!
2010-11-17

  peter markurth
ilskan dånar, förtvilan ända hit, den var stark
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson