Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste änglar flyga?

\"Jag vill ha en ängel\"
sa du när jag klippte mina vingar
\"Måste änglar flyga?\"
frågade jag
Du svarade inte
Jag flög inte




Fri vers av flisan_jag
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-12-01 16:43



Bookmark and Share


    Cajsa
änglar behöver inte flyga
2006-01-01

    BrokenHearted
underrbart skrivet, slutet gör ont att läsa. mkt bra.
2005-12-11

  madinsane
vad kan jag säga tösen,...?
du skriver så att man knottras.
du är magi... flygande eller icke..
du är magi!
2005-12-02

    Roger Magnusson
Fin dikt, tycker om metaforen. Och att du lämnar obesvarade frågor.

oh, änglar äter filadelfiaost på molntussar!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag