Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågeställning


Undrar om det är

tavlans förtjänst

att jag ser väggen

eller om konstverket

hjälper mig att

glömma väggen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-18 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inspirerar till att se saker ur olika synvinklar ...
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans