" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Bjarnes text..." Utanför" en känsla som kan ta sig många uttryck...




En vacker dag bryter jag mig in... (igenom)

 

Tystnaden,
tystnaden,
din tystnad
öppnar upp smärtan
på vid gavel
ångesten uttrycker sig
i varje knackning
i varje ringsignal
i varje obesvarat sms
i varje försök att ringa

balanserar jag

förnuft och känsla
hopp och förtvivlan
känner mig sårbar
känner mig naken

jag är maktlös
utanför
utanför
utanför din stängda dörr...

står ett jag,
igen,
den sista
att lämna dig
jag har ombokat
biljetten
igen...

väntar...
på att komma in,
väntar på dig,

nåbar...

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-18 12:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som är som ett rop där "utanför" blir så defintitvt!
2010-11-20

  aol
ruggigt nåra kändes i mitt hjärta
2010-11-19

  Bjarne Nordbö
Nästan ruggigt att läsa denna efter att själv skrivit Utanför igår.
Det blir väldigt nära för mig att läsa detta. Kännbart minst sagt.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter