Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenstudie...

 

skuggorna klär henne

lager på lager

oåtkomlig

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 607 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-12-04 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it!
2012-11-17

  erkki
Intressant! Hörde en gång en nakenmodell säga att hennes nakna kropp var hennes arbetskläder.
2011-12-29

  Lena Krantz VIP
Hm...mycket fin och illustrativ för visst är det så
skuggorna klär oss

på flera sätt

En riktigt snygg kortis detta!
2010-12-05

    Herr Ångest
Bra i all sin korthet..
2010-12-04

  Mats Henricson
Illustrativt i sin komprimerade form ! Bra !
2010-12-04

  Dalliance
Tänk att så få ord kan ha så stor innebörd.
Riktigt bra!
2010-12-04

  Anna*
En underbar få ordare med flera djup. Love it!
2010-12-04

  Ola Rydberg
Oj vad vackert
2010-12-04

  Ninananonia VIP
Längtansfull text! :)
2010-12-04

  Mr Lindemann VIP
Att klä sig i ett töcken av det som är
blir då något illustrativt då man tar på sig sin gäckande skugga
och därpå ljusnar in i tillvaron
2010-12-04

  Bjarne Nordbö
Snyggt.
2010-12-04

  queenia
ja.. skuggorna är ofrånkomligt oåtkomliga.. alltid...
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter