Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten vers av blivande farfar.


Hjärtslag

Mammas hjärtslag
är det första barnet hör
där inne i magens
slutna värld

Lugnt och tryggt
hörs hjärtats puls
medan barnet vilar
i fostervattnet

Så småningom
hör den lilla
mors och fars röster
Lugnt och tryggt

Barnets första intryck
av den yttre världen
kommer via hörseln
Lugnt och tryggt...

Inom kort är det
dags att möta världen
Förhoppningsvis
lugnt och tryggt











Fri vers av ghost
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 17:05



Bookmark and Share


  Modesty73
Fiin : )
2010-11-21

  Kalle.O
Du blir nog en underbar farfar:)
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost